Négy jel, ami azt bizonyítja: rossz vagy az ágyban

Tudjuk, hogy nem kellemes ezt hallani, meg a hiúságod rá se kattintana, akkora májernek tartod magad. Na de a másik is annak tart? Szerintünk kerüld el, hogy esetleg a csajod mondja a szemedbe a hibákat, inkább kényelmesebb lesz ezt most szépen egyedül elolvasni. És a végén az is kiderülhet, hogy egyiket sem követed el!
 
1: Megkérdezed, hogy el tud-e menni
Azt hiszed, hogy nagyon törődsz az ő élvezetével, ha szex közben felteszed a kérdést: El fogsz így menni? Mikor mész el? Közel vagy már? Pedig igazából elég nagy hibát követsz el ezzel: nem vele törődsz, hanem magadat igazolod vissza. Plusz ezekkel a kérdésekkel be is csomagolhatod, hogy tuti nem fog elmenni. Miért? Mert a csajod ebből nem azt fogja kiolvasni, hogy az ő gyönyörét akarod, hanem, hogy már baromira el akarod vinni, hogy a tiéd legyen a dicsőség. Meg ha lehet, minél gyorsabban. Ettől a nők behúzódnak és stresszelni kezdenek, ami pontosan az orgazmushoz kellő alapállapot szöges ellentettje; azt érzik, hogy el kell élvezniük, hogy a férfit kielégítsék.
 
Mit tehetsz helyette?
Ahelyett, hogy ezt a teljesen libidónullázó kérdést tennéd fel, inkább bókolj neki szex közben, dicsérd a testét, az illatát, az ízét, hogy milyen jó benne lenni. És legfeljebb csak azt kérdezd meg, hogy jó érzés-e, ha így vagy úgy csinálod, de semmi esetre se kérdezd meg konkrétan (és stresszeld) az orgazmusáról és annak előre látható idejéről, mert az az elélvezés egyik biztos halála.

2: Lenyomod a fejét, mikor kielégít
Ez egyrészt jöhet természetes ösztönként, vagy megkockáztatjuk, rengeteg pornónézésből, hogy mikor egy csaj elkezd orálisan kielégíteni, akkor lenyomod a fejét, hogy mélyebben vegyen a szájába. Minden nő torokkapacitása változó – és a csajod bizonyára tudja, mik az ő korlátai és addig vesz be téged, amíg neki kényelmes. Így ha erővel lenyomod a fejét, az egyrészt a tiszteletlenség jele és nagyon egyedül hagyod őt ebben az egész aktusban. Lehet, hogy lesz belőle egy minden-csajt-jól-leszopatok-én-vagyok-a-király-gőeccíí egód, de csajod valószínűleg nem sokáig, ha ezt túl gyakran betolod.
 
Mit tegyél helyette? 
Nincs vele semmi baj, ha a csípőddel egy kicsit mélyebbre tolod magad és finoman a két kezedbe fogod a fejét. A lényeg a fokozatosság és a dicséret: lassan hatolj a szájában mélyebbre, közben pedig dicsérd meg, mennyire jól csinálja, milyen euforikus érzés és hogy totál el vagy szállva tőle. Hidd el, ha így csinálod, a nő nagy eséllyel látja ezt közös szexuális aktusnak, semmint a saját önzésednek – és magától fogja még vadabbul és izgalmasabban tovább feszegetni a saját korlátait, mert látja, mennyire élvezed és a dicséretedtől pedig büszke lesz magára.

3: Bocsánatot kérsz, mert túl gyorsan elmentél
Ha már bocsánatot kell érte kérned, és ez ráadásul gyakori dolog, akkor ott elég nagy baj lehet. Miért? Mert valószínűleg te is érzed, hogy túúúúúúl gyorsan elmentél – akár pár perc alatt – majd kidőltél és elaludtál, a csajod pedig csak ott pislog melletted és azt kérdi magában: öhm, ez most szex volt? Mondhatod azt, hogy te ennyire kívánod őt és ilyen intenzív szerető vagy, hogy addig elmész, amíg lefő a kávé – vagy beismerheted, hogy ez enyhén szólva se túl jó az ágyban.
 
Mit tehetsz ellene? 
A legegyszerűbb és leghatásosabb ellenszer az, ha előtte elviszed a csajodat. Itt nincs is kérdés: ha ő elélvezett, akkor rá pár percre te is elmehetsz (mivel ő nem fog bealudni azon nyomban) és mindketten kielégültetek, jeee! De ha már annyira rá vagy feszülve a vele való szexre, hogy nem tudod visszafogni és tényleg egy pöccintésre repül a sperma, akkor azt tanácsoljuk: élvezz el. De! Ne aludj be utána, hanem karold magadhoz, fújd ki az élményt egy fél percre, majd mássz rá újra. Ha nem is állsz azonnal fel, akkor kezdd el őt orálisan kielégíteni, használj egy csiklóvibrátort, csókold és kényeztesd: a második menetet lehet, hogy sokkal tovább és jobban fogod bírni úgy, hogy az ő élvezete sem marad ki az aktusból.

4: Mikor elkezd élvezni egy pózt, te váltasz
Öreg hiba, amibe sok férfi beleesik: ha egy nő elkezdi az élvezet egyértelmű jeleit mutatni egy adott szexpóznál, egyszer csak helyzetet váltasz, hátha az új, őrülten izgalmas póz még jobban fel fogja őt pörgetni. Élénk tévedés: nemhogy nem fogja felpörgetni, de kábé a kétszeresére fogja késleltetni az eddig valószínűleg stabilan épülő orgazmusát.

(Forrás: player.hu)

A cikket a Mrpotencia.hu tette közzé