Ettől rettegsz az ágyban, de a párod ezt másképp látja

A nők sokkal megértőbbek, mint azt a férfiak hinnék, főleg akkor, ha párkapcsolatról beszélünk. Amikor az érzelmek a helyükön vannak, akkor semmi más nem lehet akadály, még az sem, ha a rettegett ágybéli félelmek előtérbe kerülnek.

1. Nem áll fel  Minden férfi rettegett rémálma, hogy amikor végre a nagy durranásra kerülhetne a sor, akkor a teljesítési kényszer lankadt eredményt hoz. Ez különösképpen jelentős félelem azok esetében, akik már egyszer áldozatul estek a problémának, akár óvszer, akár alkohol, túl jelentőségteljes aggódás során.  Így gondolja a csajod: ha hiszed, ha nem, a legtöbb nő messze nem benned keresi a hibát, ha ilyen eset előfordul. Általában arra asszociálnak, hogy nem elég vonzóak, kívánatosak, tehát jó eséllyel egymást próbáljátok majd vigasztalgatni.  Persze, ha sokszor előfordul a dolog, akkor már nem ennyire egyszerű a helyzet, és orvosolni is kell a tüneteket, de először egész biztos, hogy a megértés, vagy az önvád, nem pedig a csalódás fog előtérbe kerülni.

2. Túl korán mész el  Íme, rögtön itt a második nagy mumus, a korai magömlés, ami rengeteg férfi életét megkeserítheti. Fiatal korban még gyakorlatilag természetes, hogy meg kell tanulni az önkontrollt, de felnőttként már sokan nagyon komoly veszteségnek élik meg, ha nem sikerül hosszú ideig teljesíteniük az ágyban. De mennyire jogos ez a félelem?  Így gondolja a csajod: ha nem mindennapos a gond, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogja érdekelni a dolog, sőt adott esetben még legyezheti is az egóját, hogy ennyire nem tudtál ellenállni neki.  Amennyiben gondoskodsz az ő öröméről (akár utólag is), akkor pedig végképp nem fog rossz érzésekkel kimászni az ágyból. Állandósuló probléma esetén ez az állítás már nem igazán érvényes, meg kell tenni a szükséges lépéseket a jobb szexuális élet érdekében, de egyébiránt nagyon megértően kezelik a nők ezt, a férfiak számára kínos problémát.

3. Túl kicsi/túl nagy  Akik nem rendelkeznek extrém nagy mérettel, azok általában nem félnek attól, hogy férfiasságuk túl nagynak ígérkezik, de akiknek már ment emiatt tönkre kapcsolatuk, azok nem ennyire nyugodtak az összebújás előtt. Persze ez az eset a ritkább, a legtöbb férfi inkább attól tart, nem bír elég nagy mérettel ahhoz, hogy a hölgynek örömet okozhasson. Az önbizalomhiány a teljesítmény visszaeséséhez is vezethet, ami azonban komolyabb gond, mint a valósnak hitt probléma.  Így gondolja a csajod: nagyon sok függ attól, a hölgy mihez szokott idáig, bármennyire csúnyán hangzik mindez leírva. Persze, ez megnyugtató is lehet számodra, főleg, ha megközelítőleg az átlagot erősíted. A partnered nem lesz mindenáron csalódott, akkor sem, ha ezt sulykolod magadba. Pláne nem akkor, ha egyébként találékonysággal, odafigyeléssel vezényled le a szeretkezést, hiszen jól tudjuk, hogy a női orgazmushoz még behatolásra sincs szükség.

4. Nem élvez el  Az erősebbik nem számára az egyik legpozitívabb visszacsatolás, ha sikerül a partnert eljuttatni a csúcsra, hiszen ez annak a biztos jele, hogy a nő élvezte az együttlétet, és a férfiasság bizonyosságra lelt. Ebből aztán kialakul egy biztos félelem is: mi lesz, ha nem élvez el? Míg a nőknek meglehetősen „könnyű a dolguk” ezen a téren, csak rettentően ritkán végződik férfi-orgazmus nélkül az aktus, addig fordított esetben ez nincs mindig így.  Így gondolja a csajod: ha hiszed, ha nem, a többség ugyancsak magában keresi a hibát, a legtöbben saját magukat okolják, amiért nem tudtak lazítani, nem elég rugalmasak. Nem mondjuk, hogy sosem hibáztatják a partnert, de ez többnyire figyelmetlenség esetén fordul elő, akkor, ha a másikat jól láthatóan nem is érdekli, hogy a partner elélvezett, vagy sem.  Ha a barátnőd azt látja, hogy mindent megtettél, de valamiért most mégsem sikerült a dolog, akkor nem lesz csalódott. Ettől persze még próbálkozni kell, de ha mindketten ellazultok, sokkal könnyebb lesz.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.